Søg

Overvejer du nyt badeværelse?

Hos Murerkobenhavn betyder det meget for os, at vi holder hvad vi lover. Derfor går vi aldrig fra en opgave før vi selv er 100% tilfredse med resultatet

Murer I København

Få et nyt og lækkert badeværelse

Ønsker du et helt nyt badeværelse, eller er du blevet træt af det gamle og rigtig gerne vil give det et nyt og lækkert look? … Så er du kommet det helt rigtige sted! Hos Murerkobenhavn har vi rigtig mange år bag os. Faktisk har vi både etableret og renoveret flere hundrede forskellige badeværelser.

Vi stræber altid efter at yde den samme høje kvalitet og nærværende service, uanset hvor stort dit byggeprojekt er. Vi arbejder med alt indenfor badeværelser, fra udskiftning af fliser og klinker til at etablere et spritnyt badeværelse, til en totalrenovering.

Murer I København

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Kontakt os

Murer I København

Vi har mange specialister under ét tag

Når du skal have etableret et helt nyt badeværelse, kræver det ofte at du gør brug af flere forskellige håndværkere. Det betyder bl.a. for dig, at du skal bede om tilbud fra flere separate håndværkere så som VVS’ere, elektrikere, malere og ikke mindst en murermester.

Hos os gør vi det langt nemmere for dig, da vi kan tilbyde totalentreprise, hvilket betyder at vi samler alle håndværkerne under et tag. Det har hovedsageligt den betydning for dig, at du får en bedre pris, da vi ikke skal bruge tid på at hente tilbud fra andre virksomheder.

Desuden har vores specialister arbejdet sammen i mange år, og dermed sikre vi dig både en optimeret, men også en strømlinet byggeproces.

Murer I København

Kan du sige nej til både god kvalitet samt en god pris?

Hver dag arbejder vi målrettet med at levere badeværelser af den højeste kvalitet, som almindelige mennesker har råd til at betale.

Vi mener nemlig, at nøglen til vores succes ligger i at kunne yde både en konsekvent og effektiv proces fra første samtale, hvor vi forventningsafstemmer, til at vi har fået løst opgaven.

Dette er essensen af vores forretningsmodel samt hvorfor vi kan holde en pris, der går hånd i hånd med kvalitet.

I denne forbindelse er vi også meget stolte af at kunne henvise til vores 9/10 rating på Trustpilot. Vi mener, at vores kunders oplevelser taler for sig selv.

Murer I København

Vi dækker fejl op til 10.000.000 kr.

Ja, du læste rigtigt. Vores udvidede garantiforsikring dækker op til 10,000.000 kr. Det lyder voldsomt, og det er også markant mere, end de fleste af vores andre kunder, bygger og renoverer deres hus for på en enkelt byggesag.

Men vi skal ikke være dommer over, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at investere i din bolig. Vi vil bare sikre os at du altid kan føle dig tryg og velvidende om, at skulle der imod forventning være lavet en fejl så er du fuldt dækket ind af vores forsikring.

Vi har tegnet vores egen forsikring fordi langt størstedelen af standard garantier mange håndværkervirksomheder- og sammenslutninger tilbyder, er både omstændige og utilstrækkelige. Ofte dækker de maksimalt op til 50 til 150.000 kr. Det betyder altså, at du som kunde risikerer at stå med en stor ekstraregninger, for alt det der ligger over forsikringssummen.

Desuden er de ofte meget krakilske og træge at arbejde med. Vi har derfor besluttet os for at sætte din sikkerhed og tryghed i højsædet – også når uheldet er ude. Vi har ønsket at sikre vores kunder mod overhovedet at skulle forholde sig til komplicerede forsikringsspørgsmål, dækningsgrader og lignende.

Derfor kan du trygt læne dig tilbage og overlade ansvaret til os. Vi står klar til at hjælpe – med et smil. Vi har allerede mange andre kunder på Sjælland og kan derfor altid give et hurtigt tilbud der holder, også når vi har efterladt gerningsstedet og sikret os der ikke er nogle spor.

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op inden for 1-2 timer. Og husk at vi hos Murerkobenhavn kan tilbyde, håndværkere inden for alle fag, så du kun behøver at gå et sted hen fremover, når du har boligprojekter der skal laves til UG.

flisemurer garanti

Murer I København

Herunder kan du se nogle af vores tidligere opgaver på badeværelser i København

Murer I København

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit badeværelse

Skal du have renoveret dit badeværelse i København eller omegn? Vi er den løsning, du leder efter! Hvis du har yderligere spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et skræddersyet tilbud til renovering af dit badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi bestræber os altid på at levere det bedste til dig og forventningsafstemmer altid inden arbejdet påbegyndes, så du ved præcist, hvad du får. Gør som så mange andre – kontakt os i dag!