Søg

Renovering af badeværelse

Hos Murerkobenhavn betyder det meget for os, at vi holder hvad vi lover. Derfor går vi aldrig fra en opgave før vi selv er 100% tilfredse med resultatet

Murer I København

Skab dit drømmebadeværelse

Drømmer du om et helt nyt og moderniseret badeværelse? Så kan du med fordel kontakte en professionel og kompetent murer, som har mange års erfaring med badeværelsesrenoveringer, og som kan skabe lige præcis det badeværelse, du drømmer om. Er en totalrenovering af dit badeværelse for stort og omfattende et projekt, kan en murer også udfører mindre opgaver og renoveringer, som ligeledes vil gøre en stor forskel og dermed skabe et helt nyt look. Du kan blandt andet få udskiftet vægfliser, gulvklinker, håndvasken og meget mere.

Et badeværelse skal holde i mange år. Ved at anvende en professionel murer, vil arbejdet blive udført korrekt og præcist, og du vil derfor være garanteret et langtidsholdbart resultat uden fejl. Du kan altså være helt tryg gennem hele processen.

Murer I København

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Kontakt os

Murer I København

Overvejelser vedrørende dit badeværelse

Inden en renovering af dit badeværelse, skal du tage stilling til flere forskellige faktorer.

Du skal blandt andet gøre dig overvejelser og tanker om, hvordan dit bad skal indrettes. Måske drømmer du om at have to brusere, to håndvaske, mere lys, et badekar eller noget helt andet.

Derudover skal du beslutte dig for hvilken stil dit drømmebadeværelse skal have. Når du skal vælge stilen, er det en god ide at vælge et tidsløst design, da dit bad skal holde i mange år. For at skabe et mere tidsløst design, kan dit badeværelse med fordel indrettes mere enkelt og minimalistisk. Dit badeværelset skal være et frirum fra hverdagens stress. Derfor skal det indbyde til afslapning og velvære. Her vil lys blandt andet være en vigtig faktor, i det lys er med til at skabe energi, glæde og en følelse af velvære.

Du skal ligeledes overveje, hvor meget renoveringen må koste. Prisen vil selvfølgelig afhænge af, om der er tale om en større renovering eller en mindre opgave. Du kan med fordel beregne et prisestimat. Uanset om der er tale om en totalrenovering eller en mindre opgave som fx udskiftning af gulvklinker, er det en god ide at kontakte en erfaren og kompetent murer, som har stor ekspertise indenfor badeværelsesrenoveringer. Du sikrer dig, at arbejdet udføres i topkvalitet, og du vil ligeledes undgå fejl og mangler som fx fugtskader. Er du i tvivl om noget, vil en erfaren murer kunne vejlede og rådgive dig. Sammen vil I komme frem til den bedste løsning for dig. En løsning som vil imødekomme dine ønsker og behov.

Murer I København

Få et gratis uforpligtende tilbud – kontakt os i dag