Søg

Vores flisemurere hjælper dig med en skræddersyet løsning

Hos Murerkobenhavn betyder det meget for os, at vi holder hvad vi lover. Derfor går vi aldrig fra en opgave før vi selv er 100% tilfredse med resultatet

Murer I København

Flot og holdbart flisearbejde til dit hjem

Vi hjælper dig, uanset om du ønsker nye fliser i køkkenet eller på badeværelset. Vores dygtige flisemurere giver dit hjem et flot og stilrent look.

Flisearbejde kommer både i mange forskellige farver og former, og gennem årene har vi arbejdet med mange hundrede opsætninger i næsten alle facetter. Det har givet os en ekspertise, som betyder at vi næsten med sikkerhed kan forsikre dig om, at vi har løst en opgave som kan relateres til netop dit byggeprojekt.

Så på baggrund af vores erfaringer, kan vores flisemurere hjælpe med at sætte ord på dine byggedrømme, så vi sammen kan skabe et flot og ikke mindst holdbart resultat, som du kan nyde mange år frem i tiden.

Murer I København

Jeg ringer dig op inden for 1-2 timer

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

Kontakt os

Murer I København

Vores flisemurere hjælper dig med en skræddersyet løsning

Hver dag arbejder vi med at effektivere vores arbejdsgang, så vi kan sikre at du både får et tilfredsstillende resultat, men også til penge som den almindelige person kan betale.

Det gør vi med, at vi oplærer vores flisemurere på en ordentlig måde, så de ikke bruger unødvendig tid på deres byggeprojekter.

Vi sikre os altid, at vi sammen med dig kan få en ordentlig forståelse for dit byggeprojekt, så vi på bedst mulige vis kan give dig en vedvarende høj kvalitet til en fornuftig pris. Dermed får du et tilbud der holder, selv når vi har ryddet op efter os selv og er kørt igen.

Det betyder meget for os, at vi gør tingene rigtigt fra start, fordi vi på den måde skaber en fordelagtig situation for begge parter, i takt med at man ikke skal gå tilbage og rette sine fejl.

Murer I København

Høj kundetilfredshed spiller en stor rolle hos os

Hos Murerkobenhavn kan vi trygt meddele, at fejl er en sjældenhed blandt vores erfarne flisemurere. Vi har stor fokus på kvalitetssikring, og efteruddannelse er forankret i virksomhedens DNA.

Dog er vi blot mennesker og det kan ske at vi kommer til at lave brølere. Skulle det ske imod alt forventning, at vores flisemurer har lavet en fejl, så kommer vi forbi hos dig og løser problemet øjeblikkeligt, da kundetilfredshed er essensen for vores forretning.

Vi tror på, at man opnår høj kundetilfredshed, hvis man tager sine kunder seriøst og dermed sætter sig ind i deres problemstillinger. Vores erfaring fortæller os, at folk anbefaler os på baggrund af måden som vi behandler dem på.

Murer I København

Bliv dækket op til 10.000.000 kr.

Når vi siger, at vi rigtig gerne vil tilbyde den bedste service, så mener vi det. I stedet for at melde os ind i en klassisk brancheforening, hvor de oftest tilbyder 50 til 150.000 kr. tilbage i forsikring, så bliver du dækket for op til 10.000.000 kr. via vores udvidede forsikring.

Det kan sagtens lyde lidt ekstremt, men hvis man drager en sammenligning med hvad andre brancheforeninger dækker, så er 150.000 kr. ikke tilstrækkelig for rigtig mange nybyggere. En dårlig forsikring kan betyde, at du står med en stor ekstra regning, når uheldet er ude.

Man kan også sige det på den måde, at man i hvert fald skal have skiftet en masse fliser og klinker, hvis man skal bruge 10.000.000 kr., hvilket er det som du får igennem vores forsikring. Vi har ikke sat 2 nuller for meget på den er faktisk god nok.

I stedet for at melde os ind i en af de klassiske brancheforeninger, har vi tegnet vores egen forsikring der dækker og til 10.000.000.
For mange lyder det voldsomt, og virkeligheden er også, at det overstiger langt størstendelen af de opgaver vi er ude og løse.
Man skal i et hvert fald have skiftet mange fliser og klinker, hvis man skal bruge 10 millioner hos os.

Men vi skal ikke være herrer over hvor meget eller hvor lidt du ønsker at bygge for, vi vil bare gerne sikre os at du kan føle dig tryg uanset dit behov. Så de 100-150.000 kroners de etablerede brancheforeninger dækker, er bare ikke tilstrækkeligt for alle, men 10.000.000 er nok for de fleste.

flisemurer garanti

Murer I København

Få et gratis uforpligtende tilbud – kontakt os i dag

Hvis du enter sidder med nogle spørgsmål eller mangler noget rådgivning, så udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores erfarne flisemurere inden for kun 1-2 timer.

Hvis du ikke får et fyldestgørende tilbud gennem telefonen, så sørger vi for at der kommer en flisemurer ud på din adresse, som så vurderer opgaven inden du endeligt får et kvalificeret tilbud.