Vi hjælper dig med din totalentreprise

Uanset om du skal have bygget nyt sommerhus eller have foretaget en større renovering, kan vi med sikkerhed hjælpe dig med at finde en dygtig totalentreprenør til dit byggeprojekt. Hos Murerkobenhavn, samarbejder vi med de bedste håndværkere i branchen og du kan altid indhente 3 uforpligtende tilbud på din byggesag.

Alle vores samarbejdspartnere er professionelle, fagligt kompetente dygtige og yder god service. Samtidig får du altid den bedste pris på din opgave, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har fagmænd inden for alle brancher og kan derfor tilbyde en komplet totalentreprise. Hvis du står og har brug for en totalentreprenør, så kontakt os i dag og få 3 uforpligtende tilbud.

Murer

Hvad er en totalentreprise?

Når du indgår i en totalentreprise, lader du andre aktører klare hele procesessen. Totalentreprenøren sørger for alt, lige fra projektering, kontrakter med underentreprenører, økonomi, indkøb af materialer, byggestyring mv. Du skriver bare under på en kontrakt og så sørger totalentreprenøren for resten. Totalentrepriser bruges primært til større byggeprojekter, som nybyg af parcel- og sommerhuse.

Totalentreprenøren råder oftest over både arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører og derfor kan de stå for hele projekteringen fra start til slut. Det er forskelligt fra entreprenør til entreprenør, hvorvidt de selv indgår i den udførende del af byggeprocessen, eller blot står for at indgå kontrakter med de rette underentreprenører. Men du er altid sikker på at totalentreprenøren leder byggeriet fra start til aflevering.

Fordelen ved at indgå i en totalentreprise er, at du kun har én person at kommunikere og afklare beslutninger med.

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

    Få tilbud på totalentreprise i dag

    Vi har et væld af dygtige samarbejdspartnere, heriblandt også flere der kan indgå i entreprise som totalentreprenør. Udfyld vores kontaktformular, fortæl os lidt om din opgave og så sørger vi for at have 3 uforpligtende tilbud klar til dig inden for kort tid.