Din lokale Murermester i København og omegn

Står du og mangler en pålidelig og ansvarlig murermester i København og omegn?

Vi udfører en bred vifte af murerarbejde, hvor aftalt tid og pris spiller en vigtig rolle.

Du kan altid stole på vores tilbud og hurtige svar

Det er altid surt at skulle vente på at murermesteren, og at han får taget sig sammen til at skulle lave et tilbud, når man endelig har besluttet sig til at få lavet et nyt badeværelse, udskifte fliser eller skal til at lave en flot tilbygning.

Derfor stræber vi efter at besvare vores kundehenvendelser hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang med dit byggeprojekt med det samme.

Vi er meget stolte af at kunne sige, at vi faktisk besvarer 90% af alle vores henvendelser inden for kun 1-2 timer.

Badeværelse

JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

  God kundeservice betyder God forretning

  Vi er overbeviste om, at god kundeservice samt fleksibilitet er en væsentlig del af at drive forretning, og derfor er det også en del af vores DNA. Hvis blot vi kan yde lidt ekstra og dermed tilbyde vores kunder lidt mere fleksibilitet end de forventer, så er vi meget tilfredse.

  For os giver det mening at bruge lidt ekstra tid på at rydde op efter os, eller måske lave lidt mere end aftalt, da kunden netop ikke forventer det.

  Og vi gør det ikke kun fordi, at vi er det flinkeste murerfirma i København og omegn. Vi gør det fordi, at vi tror på at god forretning er, når man har glade og tilfredse kunder – hvilket også er den bedste reklame man kan få.

  Vores forretning kører på, at vi har masser af glade kunder. Uden glade kunder, har vi ingen forretning.

  Desuden, bliver livet også langt sjovere, når man arbejder med tilfredse og glade kunder…

  Køkken

  Hvad siger kunderne om os?

  Har fået lavet diverse murerarbejde

  Har fået lavet diverse murerarbejde. Firmaet reagerede meget hurtigt på min henvendelse, og det udførte er lavet rigtigt pænt.
  Jeg blev lovet en rabat på 15%, som imidlertid ikke fremgik af fakturaen. Da jeg henvendte mig blev det straks rettet.
  Jeg kan anbefale firmaet og vil helt klart bruge det igen selv. Det varer nok ikke så længe 🙂

  Kaj Jensen

  Jeg har idag fået udført murerarbejde

  Jeg har idag fået udført murerarbejde , udskiftning af fliser , på mit badeværelse. Og jeg er meget tilfreds med arbejdet. Jeg kan kun anbefale at dette firma benyttes.

  Yvonne Kay

  Super firma!

  Super sød, imødekommende og effektiv murer (Peter). Kan ikke sætte en finger på hans arbejde! Vi har nu glæden af en effektiv maler (Casper) som får det hele til at ligne en million. Absolut et firma jeg vil anbefale ?

  Kristina

  JEG RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

  Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

  Så hvis du udfylder formularen, så ringer jeg dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

   10.000.000 kr. Garanti

   Ja, du læste helt rigtigt! Vores garantiforsikring sørger for, at du er dækket for helt op til 10,000.000 kr. I mange tilfælde er det markant mere end de fleste af vores andre kunder bruger, når de bygger og renoverer deres hus for, på en enkelt byggesag.

   Vores mål er blot at sikre os, at du føler dig tryg og velvidende om, at skulle der imod alt forventning blive lavet en fejl, så er du fuldt dækket af vores udvidende garantiforsikring. Vi vil ikke at være dommer over, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at bruge på dit byggeprojekt.

   Langt største delen af alle standard garantier, som håndværkervirksomheder- og sammenslutninger ofte tilbyder, så er de både baseret på enkelte forhold samtidige med at de er utilstrækkelige. Derfor har vi valgt at tegne vores egen forsikring, så vores kunder altid tilbydes en langt større tryghed. Vi har oplevet, at du som kunde kan risikere at stå med en stor ekstra regning, da andre garantiforsikringer maksimalt dækker op til 50 til 150.000 kr.

   Vi stræber derfor efter at sætte din sikkerhed og tryghed i højsædet, så du ikke står med håret i postkassen, når uheldet er ude.

   Det kan desuden været meget besværligt at forholde sig til komplicerede forsikringsspørgsmål, dækningsgrader og lignende.

   Så læn dig trygt tilbage og overlad alt ansvaret til os. Hvis du mangler noget, står vi altid klar med en hånd – og et smil.

   Da vi allerede har mange andre kunder i København og omegn, kan vi tilbyde et langt hurtigere tilbud der holder. Og vi sikre os altid at ”gerningsstedet” er ryddet samt sikret, så der ikke er efterladt nogle spor.

   Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op inden for 1-2 timer.

   Husk at du kun behøver at gå et sted hen fremover, når du står med et byggeprojekt som skal laves til UG, da vi hos Murerkobenhavn tilbyder håndværkere inden for alle fag.